Ensi kertaa täällä? Liity jäseneksi tai Kirjaudu

Moilala, Sinä ideoit me leivomme

Kilpailu: ”Täydellinen sämpylä” – kaikki voivat voittaa!

X500_palkinnot

Ilmoitamme nyt toiveidenne mukaisesti kilpailusta hyvissä ajoin! Seuraava kisamme alkaa Helmikuun alussa, Maanantaina 4.2.2013, jolloin kilpailusivu aktivoituu. Kilpailun äänestys päättyy perjantaina 22.2.2013. Kilpailun tavoitteena on luoda mielestänne täydellinen gluteeniton sämpylä! Moilalalaiset valitsevat tuttuun tapaansa äänestämällä voittajasämpylän reseptin. Reseptin loppuun voitte halutessanne liittää lyhyen kommentin siitä, mikä tai mitkä asiat reseptissäsi tekevät sämpylästä mielestäsi ”täydellisen” ja erityisen hyvän makuisen.
Tällä kertaa kaikki voivat voittaa! Kaikkien kilpailutuotteita äänestäneiden kesken arvotaan OBH Chili -leivänpaahdin ja OBH -Nordica keittiövaaka!

Kilpailun voittajatuotteen leipoja palkitaan Moulinex Home Bread XXL –leipäkoneella. Koneella on mahdollista valmistaa jopa 1,5 kg leipä ja siinä on 14 erilaista ohjelmaa ja oma erillinen ohjelmansa gluteenittomalle, suolattomalle tai Omega 3 -pitoiselle leivälle.

Kilpailuun pääsee osallistumaan erilliseltä kilpailusivulta, joka ilmestyy näkyviin perjantaina 4.2.2013. Näin kaikilla on nyt pari viikkoa aikaa kokeilla ja hioa täydellisen sämpylän reseptiään!