Ensi kertaa täällä? Liity jäseneksi tai Kirjaudu

Moilala, Sinä ideoit me leivomme

Moilala palkkiot ja bonukset - leipoja saa osan tuotosta

X500_moilala_bonustaulukko

Mitä tämä tarkoittaa? Katso tästä selkeä bonustaulukkomme!

Ensimmäinen saavutuksesi on kuukausiäänestyksen tai leivontakilpailun voitto. Siitä saat kaulimen tai erikseen määritellyn kilpailupalkinnon.

Mikäli tuotteesi sitten etenee tuotekehitykseen ja siitä eteenpäin aina kaupan hyllylle asti, saat kaupan hyllyyn pääsemisestä 1000€ palkkion!

Seuraava bonuspalkkio maksetaan kertaluonteisena palkkiona ja lasketaan myytyjen kappalemäärien perusteella kuvan taulukossa kuvatulla tavalla 6kk myynnin perusteella.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos Tuotetta myydään esimerkiksi vähintään 125.000 pakkausta edellä mainittuna kuuden kuukauden määräaikana, Kilpailun voittanut jäsen saa 5.000 euron määräisen kertaluonteisen bonuspalkkion.

Palkkion määrä ei kasva sen jälkeen, kun tuotepakkauksia on myyty yli 250.000 kappaletta eikä tämän ylittävä myynti kerrytä palkkion määrää.

Palkkiot jotka ylittävät 100€ arvon ovat normaalia veronalaista kertaluontoista tuloa ja eivät edellytä työsopimuksen tekemistä. Kaupan hyllyille menevistä tuotteista ja niiden oikeuksista tehdään allekirjoitettu sopimus leipojan kanssa jo ennen niiden tarjoamista kaupoille.